VI STE OVDE: Naslovna O HOTELU IRIS

МЕNI

POŠALJITE UPIT

O HOTELU IRIS

 

HOTEL IRIS - VIŠE OD HOTELA

 

Hotel Iris je unikatni hotel na Zlatiboru, izgrađen u planinskom, modernom stilu, čija Vam usluga i sadržaj omogućavaju potpuni doživljaj svih čari koje pruža naša najlepša planina.

 

Hotel je lociran u srcu Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera i Kraljevog trga. Okružen borovom šumom, odiše toplinom i pruža Vam nezaboravne trenutke mira i tišine. Hotel raspolaže sa 28 smeštajnih jedinica, a u sastav ulazi i restoran sa unikatnom letnjom baštom i fontanom u vidu potoka, gde možete odmarati i uživati u zlatiborskim specijalitetima. Takođe, hotel poseduje wellness & SPA centar, teretanu i konferencijsku salu.

 

 

Bilo da se odlučite za zimovanje ili letovanje, hotel Izvor vam nudi bogatu ponudu za različite uzraste i afinitete. Ako dolazite na produženi vikend, porodični odmor, romantični vikend za dvoje ili tim bilding, naići ćete na gostoprimljivo i ljubazno osoblje koje vam stoji na raspolaganju 24 sata. Hotel poseduje više vrsta apartmana sa sobama za čak 5 osoba.

 

U sklopu kompleksa nalazi se parking za naše drage goste. Ukoliko ste ljubitelji sportskog, seoskog ili kongresnog turizma na Zlatobiru, dobro došli. Posetite nas i uživajte sa svojim najdražima u svim pogodnostima koje Vam pružamo!

 

Četiri godine izvanrednosti

Hotel Iris je od 11. januara 2016. godine prisutan i na portalu booking.com. Od tada do danas hotelu Iris gosti koji su svoj boravak u njemu rezervisali putem booking.com daju najviše ocene, a poslednje tri  godine hotel Iris nosi  ukupnu ocenu 9.1-IZVANREDAN.